воскресенье, 20 апреля 2014 г.

Шашлик на червоному вині

З цим шашликом – у мене ціла епопея. Епічна трагедія, як казав класик.
Маринував я його рази чотири чи п’ять. І все було так, що або на самі шашлики я не приходив, або посмажити на гулянці по людські не виходило – чи не досмажували чи пересмажували (не в тому стані вже бували). Оце тільки нещодавно все пройшло, як належне.  :mrgreen:
Шашлик на червоному вині
  • 1 кг свиного ошийку
  • 2 цибулини
  • 150 мл сухого червоного вина
  • чорний перець
  • сіль
М’ясо нарізати шматками,
Порізана свинина
Добавьте подпись
половину цибулини дрібно нарізати.
Дрібно порізана цибуля
Свинину та порізану цибулю покласти в посуд, додати перець та сіль. Все перемішати. По 50 мл вливати червоне вино, перемішувати м’ясо після кожної порції.
Свинина в вині
Решту цибулі порізати кружальцями та покласти згори на свинину.
Кружальця цибулі
Накрити все кришкою та поставити в холодильник маринуватись на 10-12 годин.
Власне, про маринування свинини в червоному вині на шашлик – все. От хіба фото з процесу смаження шашликів:
Шашлик на червоному вині
Шашлик на червоному вині

Комментариев нет:

Отправить комментарий